Centre Mèdic Estètic Sant Cugat

La teva salut, la teva bellesa

Unitat de Medicina Estètica

Medicina Estètica

Està orientada per a aquelles persones que desitgen millorar la seva imatge, cuidant abans de res la seva salut.

Les tècniques i la tecnologia han avançat enormement, són cada vegada menys invasives i permeten millorar el seu aspecte amb resultats visibles des de la primera sessió, i sent més accessibles i molt més assequibles i sense gairebé període de recuperació.

Tractaments facials


Els nostres professionals t’ofereixen una sèrie de tractaments per millorar la teva imatge però sempre buscant millorar amb naturalitat, buscant que et trobis bé amb tu mateix/a.

Toxina botulínica

És el tractament per tractar o prevenir les arrugues d'expressió, aconseguint una expressió relaxada i una mirada lluminosa sense perdre la expressivitat de la persona. La seva funció és relaxar el múscul que produeix l'arruga. Les toxines botulínicas utilitzades són Vistabel ®, Azzalure®, Bocouture®


Hidratacions i farcit amb àcid hialurònic

Procediment atenuant per emplenar les línies d'expressió cutània, arrugues, solcs o cicatrius al voltant de la boca, els ulls o les zones més utilitzades causades per la gesticulació quotidiana com mastegar o fumar, així com augment o remodelació de certes zones facials com a pòmuls, mentó, llavis o nas.


Peelings químics

Mitjançant l'eliminació de la part superficial de la dermis, es produeix una regeneració natural de la pell, aconseguint resultats tan diversos com a neteja, nutrició, hidratació, astringència, despigmentació o disminució dels efectes de l'envelliment.

Els principis mes utilitzats són l'àcid glicòlic i salicílic per tractar pells grasses i acneica, àcid làctic per a pells deshidratades, el azelaic per a pells amb vermellor, peeling de vitamina c per millorar la lluminositat o TCA i fenol per tractar arrugues fines.


PRP

PRP significa Plasma Ric en Plaquetes i és un eficaç tractament mèdic-estètic de rejoveniment facial. Consisteix a utilitzar els recursos que té el cos humà de regeneració mitjançant la nostra sang.

Augmenta la hidratació, la regeneració, la capa superficial de la pell millora. En definitiva, rejoveneix.

>Més Informació PRP


Carboxiteràpia facial

Tractament per suavitzar les arrugues, millorar ulleres fosques, parpelles i cicatrius, així com reduir greix localitzat de la papada. Consisteix en la injecció de petites quantitats de diòxid de carboni (co2) millorant la microcirculació sanguínia d'aquest gas ja existent en el nostre organisme.


LPG Facial Endermolift

Tractament per redensificar la pell en profunditat i esborrar els signes d'envelliment facial de forma 100% natural. Oferint resultats immediats d'efecte lluminositat, efecte lifting natural i efecte anti-fatiga. Acumulant efecte cada sessió emplenant arrugues, reafirmant contorns i aclarint el to de la pell.

>Més Informació LPG


Microdermoabrasió i dermoabrasió

Tècnica per regenerar homogèniament les capes més externes de la pell mitjançant la seva exfoliació mecànica (escatat), fins a arribar a la dermis. És molt apropiada per a cicatrius planes, marques d'acne i, en general, qualsevol procés que hagi alterat la uniformitat de la pell.


Mesoteràpia virtual facial

procediment no invasiu que mitjançant equips de foto-electroporació s'apliquen principis actius per reduir les arrugues i marques d'expressió.

Tractaments Capilars

Orientats a prevenir i frenar la caiguda de cabell, regenerant (sempre que existeixi fol·licle) així com normalitzant les funcions del cuir cabellut. Poden ser de tipus preventiu, de regeneració o de manteniment.

Disposem d'un destacat equip d'experts per realitzar primer abans de tot una anàlisi de cuir cabellut per aconseguir un diagnòstic sobre la situació de l'estat del cuir cabellut, i el tractament més eficaç tant per a homes com per a dones.

Les tècniques que utilitzem són PRP, mesoteràpia capil·lar i implants capil·lars.

Tractaments corporals


La combinació de les tècniques és l'èxit de la teràpia, sempre sota control del nostre equip especialitzat, que en cada moment aconsellaran el tractament més adequat.

Carboxiteràpia corporal

És un procediment  per millorar la microcirculació sanguínia, la pell de taronja i la celulitis, també per reduir els teixits grassos (mitjançant la ruptura de la membrana de la cèl·lula grassa) i augmentar la tonicitat de la pell disminuint la flacciditat corporal.


LPG Endermology Cellu M6

Tractament per la millorar la silueta corporal eliminant el greix localitzat així com també la celulitis, amb gran efecte positiu sobre la coneguda “pell de taronja” i que aconsegueix millorar la circulació de les capes més profundes de la pell així com de realitzar un drenatge limfàtic. El procediment es fa amb un equip d'alta tecnologia que, mitjançant un sistema de succió de corrons, realitzen un massatge profund de la pell i del teixit subcutani, deixant la pell tersa.

>Més Informació LPG


Cavitació

Tècnica d'ultrasons de baixa freqüència. Es produeix lipòlisi dels àcids grassos dels adipòcits (cèl·lules carregades de greix), eliminant-se després a través del sistema limfàtic i l'orina.


Presoteràpia

Tècnica que estimula el sistema circulatori, generant un drenatge limfàtic i contribuint així amb l'eliminació de líquids, grasses i toxines que generen la celulitis, edemes i trastorns venosos com les varius.


Drenatges limfàtics

Teràpia manual circulatòria contra la retenció de líquids, celulitis, mala circulació i cames cansades.


Mesoteràpia corporal virtual

Procediment no invasiu que mitjançant equips de foto-electroporació s'apliquen principis actius per reafirmar i combatre la flacciditat.

Nutrició i dietètica

Nutrició-Dietètica

Estudi corporal personalitzat mitjançant bioimpedància (Tanita) per valorar la composició corporal, massa grassa i índexs òptims juntament amb altres factors influents (treball, activitat física, patologies...) i adequació de la dieta a l'objectiu desitjat i assolible.

En aquest estudi es poden incloure també complements de micronutrició, tractaments localitzats (cavitació, carboxiteràpia, benes, LPG...), i coach emocional per aconseguir l'objectiu desitjat.


DEPILACIÓ LÀSER

Depilació Làser

No és només estètica, és un TRACTAMENT MÈDIC

Informa't
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza el Centre Mèdic Estétic fàcilment

On Estem
CONTACTE

Contacte

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns

Comparteix aquesta pàgina