Centre Mèdic Estètic Sant Cugat

La teva salut, la teva bellesa

PRP (Plasma Ric en Plaquetes) Rejoveneix, tu pots

PRP Plasma Ric en Plaquetes
    Dra. Dèlia Vilà

Rejovenir la pell és factible gràcies a un nou i revolucionari tractament que acabem d'incorporar a l'oferta del nostre centre. Es tracta del PRP.
PRP significa Plasma Ric en Plaquetes i és un eficaç tractament mèdic-estètic de rejoveniment facial. Per realitzar-lo hem incorporat al nostre equip mèdic a la Doctora Dèlia Vilà, experta en PRP.

"El PRP consisteix a utilitzar els recursos que té el cos humà de regeneració mitjançant la nostra sang."

PRP

En un primer pas es fa una extracció de sang, el segon pas consisteix a centrifugar la mostra de sang, de la qual s'obté el plasma ric en plaquetes, i finalment el tercer pas que és l'aplicació, injectant el PRP a nivell intradèrmic mitjançant microinjeccions a la zona a tractar.
En obtenir el plasma de la pròpia sang del pacient és un tractament molt segur, eficaç.

Es tracta doncs d'una regeneració de la teva pròpia pell. Augmenta la hidratació, la regeneració, la capa superficial de la pell millora. En definitiva, rejoveneix.

Normalment es fan tres sessions seguides, amb una separació mínima de vint-i un dies, pràcticament una al mes, que és el temps que es triga a regenerar el col·lagen i l'elastina de la pell. El tractament es realitza doncs en tres sessions, una al mes durant 3 mesos i després, en funció de l'envelliment i de la resposta de la pell de la pacient, es fa un recordatori cada tres o sis mesos.
En una sola sessió poden tractar-se cara coll i escot, i fins i tot el dors de les mans.

Pots llegir una entrevista amb la Dra. Dèlia Vilà al nostre blog, que t'aportarà molta informació, i a més també pots concertar una visita gratuïta amb la Doctora per informar-te personalment.

LPG

LPG

El teu gran aliat per la remodelació del cos

Informa't
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza el Centre Mèdic Estétic fàcilment

On Estem
CONTACTE

Contacte

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns

Comparteix aquesta pàgina