Centre Mèdic Estètic Sant Cugat

La teva salut, la teva bellesa

Unitat Estètica


Unitat Estètica

Tractaments facials


Tractament facial exprés (durada 30 minuts)

Consisteix en un tractament de neteja, hidratació i relaxació bàsic adequat a cada pell amb principis actius naturals.

Recomanable com a mínim abans de qualsevol tractament de medicina estètica per preparar la pell i obtenir millors resultats.


Tractaments facials complets (durada 60 minuts)

Tractaments per a una neteja en profunditat de pell, descongestionar i relaxar el rostre, amb principis actius adaptats a cada tipus de pell i a l'objectiu que es pretengui aconseguir:

Nutritiu, oxigenant i revitalitzant.

Nutritiu i reafirmant.

Anti-acné i equilibrant.

Endermologia facial


Micropigmentació

Tractaments per corregir, embellir i equilibrar determinats trets facials (llavis, celles, parpelles...) o corporals (cuir cabellut, arèoles mamàries...) de forma semipermanent a través de la implantació de pigments a nivell epidèrmic.

Tractaments corporals

Els tractaments són sempre personalitzats en funció dels objectius a aconseguir podent ser:


Termals amb algues i fang-teràpia

Amb actius anticel·lulítics, drenants i reafirmants.


Delicatesen amb xocolata i cafè

Tenen propietats hidratants, estimulant la circulació sanguínia i disminuint la retenció de líquids.

Delicatesen amb fruites i iogurt

Amb els principis actius del iogurt és una forma agradable d'hidratar, nodrir i suavitzar la pell del nostre cos. A més s'afegeix l'efecte reparador dels fruits.


Pindes

Termoteràpia superficial que actua sobre els porus de la pell, facilitant així l'acció i absorció de les herbes aromàtiques i medicinals, així com els principis dels olis essencials. Tractament que afavoreix la relaxació dels músculs, tendons i articulacions, així com contenir i alleujar molèsties i dolors, a més redueix els estats d'estrès, tant físic com a mental.


Bambú

La relaxació que es busca en aquest tractament és fonamental, però també reactivem la circulació i combatem la cel·lulitis en afavorir el drenatge d'impureses i la regeneració de teixits. Així mateix, reforça les defenses en eliminar toxines i desperta l'energia acumulada en punts del nostre cos tan importants com la columna vertebral.


Pedres termals

La teràpia indueix a la meditació profunda i ajuda amb problemes específics. La diferència de temperatures ajuda a relaxar els músculs i a alleujar algunes dolències, millorant el dolor crònic, desintoxica el cos, ajuda a malestars de l'esquena i el coll, indueix a la relaxació i redueix l'estrès. Té efectes similars d'un massatge profund en menys temps.


*Aquests tractaments són complementaris als tractaments de Medicina Estètica i no els substitueixen.

Estètica oncològica


El Centre Mèdic Estètic Can Mora ha incorporat recentment una nova divisió de servei mèdic estètic, especialitzada en pacients que pateixen o han patit càncer.

Aquests pacients solen patir els efectes secundaris derivats dels tractaments oncològics que afecten al seu aspecte físic i danyen tant la seva estabilitat emocional com física.

D'aquesta necessitat d'atenció personalitzada neix l'Estètica Oncològica.

En què consisteix l'Estètica Oncològica?

L'estètica oncològica res té a veure amb les intervencions quirúrgiques que es realitzen per a la curació d'aquesta malaltia. Són tractaments que es poden realitzar en centres d'estètica i que van dirigits a ajudar a superar els efectes secundaris de la quimioteràpia i la radioteràpia. Es tracta en definitiva d'una especialització de bellesa i benestar i que ajuda a millorar la vida i l'aspecte exterior però també l'autoestima de les persones que pateixen càncer.

Quin tipus de tractaments estètics es realitzen?

El tipus de tractaments que realitzem al nostre centre estan destinats a millorar la pell de les persones que reben o han rebut quimio o radioteràpia, la qual cosa també ajuda a millorar el seu estat d'ànim.

El primer pas a seguir quan una persona requereix els serveis de la nostra divisió d'estètica oncològica és realitzar un diagnòstic personalitzat. És important oferir pautes d'autocura, com són tractaments d'hidratació profunda i massatges neuroestimulants i circulatoris.

La quimioteràpia és un tractament que afecta totes les cèl·lules del cos, inclosa les de la pell. Per això és important realitzar un manteniment adequat d'ella. El nostre centre treballa en exclusiva amb la marca Hydroskin Oncology.

Amb una hidratació especial de la pell, unes pautes d'higiene i unes cures preventives s'aconsegueix millorar molt l'evolució de la pell i la qualitat de vida, disminuint així les conseqüències d'aquests efectes secundaris.

El poder ajudar els pacients de càncer a mantenir la seva imatge vol dir que podran fer front a tractaments de quimioteràpia amb un millor estat psicològic, el que els ajudarà a suportar els efectes secundaris a nivell físic, amb més força i enteresa per lluitar contra la malaltia.


DEPILACIÓ LÀSER

Depilació Làser

No és només estètica, és un TRACTAMENT MÈDIC

Informa't
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza el Centre Mèdic Estétic fàcilment

On Estem
CONTACTE

Contacte

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns

Comparteix aquesta pàgina