Centre Mèdic Estètic Sant Cugat

La teva salut, la teva bellesa

Endermologia, el teu gran aliat

LPG Cellu Endermolab

En sentir Endermologia i associar-lo a un tractament mèdic estètic, segurament has pensat que potser era una marca o abreviatura, doncs no exactament, no tots tenen les mateixes aplicacions.

LPG Hipodèrmis

L'aparell d'Endermologia actua mitjançant una tècnica d'estimulació mecànica de la cèl·lula que allibera greixos localitzats resistents a l'exercici i a les dietes. Treballa les zones més profundes de la pell, la hipodèrmis, on es troben les cèl·lules grasses, en molts casos apilades (cel·lulitis), formant rugositats, el que anomenem pell de taronja.

Endermologia Corporal

Hi ha diversos camps d'aplicació: a nivell corporal per al tractament de la cel·lulitis, del greix localitzat, de la remodelació del cos.... A nivell facial s'utilitza sobretot com a tractament previ a infiltracions, per treballar el drenatge de les ulleres, com eficaç tractament de rejoveniment, per millorar la textura de la pell... A nivell terapèutic per a contractures, tractament de cicatrius, drenatges limfàtics... I a nivell oncològic sobretot en el tractament postoperatori del càncer de mama, per tractar cicatrius, treballant el teixit subcutani i millorar la mobilitat de la part superior del cos, especialment els braços.

El tractament d'Endermologia està indicat per a totes les dones o homes que vulguin millorar l'aspecte extern, ja sigui a nivell facial o corporal, persones amb un lleuger sobrepès i que volen eliminar la seva cel·lulitis o remodelar la seva figura i persones que volen treballar la seva musculatura i relaxar-la.DEPILACIÓ LÀSER

Depilació Làser

No és només estètica, és un TRACTAMENT MÈDIC

Informa't
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza el Centre Mèdic Estétic fàcilment

On Estem
CONTACTE

Contacte

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns

Comparteix aquesta pàgina