Centre Mèdic Estètic Sant Cugat

La teva salut, la teva bellesa

Fotodepilació mèdica o estètica

Dra. Asadi

Dra. M. Asadi
Màster en Medicina Estètica

"La fotodepilació mèdica és un tractament mèdic i no una cosa merament estètica. S'ha de diagnosticar correctament al pacient per tractar-lo de forma correcta"

A causa de la proliferació de sistemes de fotodepilació estètica, i en molts casos en locals fora de centres mèdics, els pacients es troben davant el següent dilema: A on anar per tenir un bon resultat sense patir cremades?

A continuació expliquem les raons per les quals cal triar sempre els aparells mèdics.


Tecnologia

Tecnologia Depilació Làser

Els aparells mèdics, tant làser com llum polsada mèdica, són de major potència pel que són més eficaços i necessiten menys sessions i els intervals entre sessións són més llargs que els tractaments estètics, de 2 a 3 mesos.

Això també afecta el pressupost final dels tractaments, cada sessió amb làser mèdic té un preu superior però per la seva major potència i eficiència requereix menys sessions, a més de garantir resultats òptims en finalitzar el tractament.

També disposen de bons sistemes de refredament de la pell, reduint així la possibilitat de cremades i el dolor. Es troben sempre en centres mèdics, on es respecten totes les normes de seguretat per als pacients i es revisen els aparells periòdicament.


Professionals mèdics

Els dermatòlegs i metges estètics tenen un coneixement profund tant del pacient com de l'aparell que fan servir, garantint la salut i la seguretat del pacient de la següent manera:

Realitzen el diagnòstic correcte del color del pèl, que determina l'èxit del tractament, i el color de la pell per evitar les cremades.

En fer una història clínica completa poden detectar diferents alteracions hormonals que poden condicionar el resultat del tractament. Poden advertir al pacient si té alguna contraindicació per la qual no es pugui fer el tractament (pells fosques, fotosensibilitat, medicaments, mala cicatrització, malalts immunodeprimits, embaràs, lactància, etc.)

Expliquen tant les precaucions prèvies al tractament (no exposició solar, no arrencar el pèl, etc.) com les precaucions necessàries després de la sessió. També és important explicar els efectes del làser sobre la pell com la vermellor perquè no s'alarmin.

Depilació Mèdica Làser
LPG

LPG

El teu gran aliat per la remodelació del cos

Informa't
ON ESTEM

Troba'ns

Localitza el Centre Mèdic Estétic fàcilment

On Estem
CONTACTE

Contacte

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns

Comparteix aquesta pàgina